16. ULAKNET Eğitimi ve Çalıştayı

Samsun Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 16. ULAKNET Eğitimi ve Çalıştayı’na Katılım Sağladı.

TÜBİTAK ULAKBİM tarafından düzenlenen ve ULAKNET’e bağlı Üniversitelerin Bilgi İşlem Daire Başkanları ve sistem sorumlularının bir araya geldiği 16.ULAKNET Eğitim ve Çalıştayı’na Üniversitemiz adına Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Anıl KIYAKLI, Kutsal Umut FIRAT, Tolunay ALKAN katılım sağlamıştır. 16-19 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen Bilgi Teknolojileri, Sistem ve Ağ Yönetimi konularında karşılaşılan güncel problemler ele alınmış ve bunlara yönelik çözüm önerileri tartışılmıştır. Sektördeki yenilikler ve gelişmeler üzerine sunumlar yapılmış, üniversitelerarası veri paylaşımı ve güvenliğin arttırılması yönünde stratejiler geliştirilmiş, bu konular üzerinde özel oturumlar organize edilmiştir.

26 Nisan 2024
Öğrenci Destek Hattı